Crunch prutići

Čokoladno-žitni prutići koji će odlično zasladiti, ali i glasno zahrskati svaku rođendansku proslavu.

  • 55 min
  • Srednje zahtjevno
Crunch prutići

Sastojci

Priprema

  1. U zdjelu stavite brašno, smeđi šećer, zdrobljeni Lino Crunch, kokosovo brašno i dobro promiješajte.
  2. Maslac, javorov sirup i vodu stavite grijati na laganu vatru. Lagano miješajući držite na vatri dok se maslac ne otopi.
  3. Nakon toga smjesu maknite s vatre, dodajte prašak za pecivo i lagano promiješajte.
  4. Zagrijani maslac ulijte u pripremljeno brašno i dobro promiješajte da se smjesa izjednači.
  5. U tepsiju (19x32 cm) stavite papir za pečenje pa po njemu rasporedite pripremljenu smjesu. Smjesu dobro stisnite rukama tako da dobijete ravnu površinu.
  6. Stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 160 °C i pecite 40 minuta. Kad je kolač pečen izvadite ga iz pećnice i pustite da odstoji 15-20 minuta.

Posluživanje: Kolač izvadite na dasku, izrežite na prutiće i poslužite.

Savjet: Lino Crunch najlakše ćete zdrobiti tako da ga stavite u čistu kuhinjsku krpu, zamotate i lagano istučete batom za meso.

Tjestenina

Svestrana Talijanka