Namazi za sendviče – Namaz od jaja
- Recept by coolinarika.com -Šetajući bečkim ulicama ekipa Vegetine kuhinje otkrila je vrlo moderan restorančić “Trzsniewski” koji je neprestano pun zahvaljujući ponudi čak 20-tak vrsta sendviča. To nas je ponukalo da vam ponudimo recept od dostupnih namirnica s Vegetom.

Priprema
Tvrdo skuhajte jaja. Maslac pjenasto izmiješajte pa mu dodajte vrlo sitno nasjeckan luk i filete, jaja nasjeckana na kockice, senf i Vegetu. Nakon toga umiješajte dobro procijeđen kravlji sir, limunov sok, narezani vlasac, papar i crvenu papriku. Sve zajedno miješajte električnom mješalicom kako biste dobili laganu pjenastu kremu.
Posluživanje: Namaz od jaja, finog i rafiniranog okusa, možete poslužiti na tamnom kruhu, ukrasiti ga rotkvicama ili drugim povrćem, a u bogatijoj kombinaciji s kavijarom, lososom te ploškama kuhanih jaja.
Savjet: Umjesto da ih režete na kockice, kuhana jaja možete naribati.Dobra kombinacija začina daje ovom namazu gurmanski štih.