Podravka

Krem juha od šparoga

Krem juha sparoge

Krem juha od šparoga

Dvostruko trendovska juha, krem i od šparoga, bit će izvrsna i s vršcima konzerviranih, a još više svježe pripremljenih – bilo uzgojenih bilo divljih šparoga.

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Krem juha od šparoga

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice Krem juhe od šparoga uspite u vodu i miješajte pjenjačom dok juha ne zavri.
  2. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno miješajte.
  3. Zatim dodajte 100 ml mlijeka, promiješajte i ostavite da juha provri.
  4. Kuhanu juhu pospite nasjeckanim peršinom.

Posluživanje: Krem juhu od šparoga ukrasite vrhovima šparoga iz staklenke i poslužite uz popečeni kruh.

Savjet: Juhu možete dodatno oplemeniti vrhnjem pomiješanim sa žumancem.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 54 kcal / 226 kJ
Masti 2,51 g
Ugljikohidrati 6,73 g
Vlakna 0,43 g
Bjelančevine 1,50 g
Sol 1,50 g
Vitamin A 465,69 μg
Vitamin E 0,67 mg
Vitamin C 6,66 mg
Niacin 0,84 mg
Kalij 126,00 mg
Kalcij 22,71 mg
Fosfor 25,81 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Dobri stari pekmezi

Toliko dobri da ćete se raspekmeziti.