Red je za zimnicu

Zima, zima, e pa šta je...

Meze sa suhim mesom i salatama

Ugodni razgovori se odužili, a želučići ispraznili. Potražite u hladnjaku suhe kobasice i konzervirano povrće i brzi zalogaji su gotovi.

  • 15 min
  • Jednostavno
Meze sa suhim mesom i salatama

Sastojci

Za posluživanje:

Priprema

  1. Patlidžan narežite na ploške i popecite na teflonskoj tavi bez ulja.
  2. Pečenoj paprici dodajte patlidžan, sitno nasjeckani češnjak i maslinovo ulje.

Posluživanje: Na tanjur posložite narezani kulen, srijemsku i zimsku kobasicu i sir te poslužite sa salatom od pečene paprike i patlidžana, pinđurom i kiselim krastavcima. Uz to poslužite razne kruhove.

Savjet: Meza se može obogatiti s dodatkom maslina (crnih, zelenih ili punjenih).

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja