Francuska salata

Završena je potraga za najboljim receptom za francusku salatu. Već dokazana receptura neće zatajiti, a za dašak originalnosti salati možete dodati i žlicu nasjeckanog peršina.

  • 40 min
  • Jednostavno
Francuska salata

Priprema

  1. Zamrznutu mješavinu povrća stavite u kipuću posoljenu vodu, a kad ponovo zakipi, kuhajte 10 minuta.
  2. Kuhano povrće ocijedite i ohladite.
  3. Majonezu pomiješajte sa senfom, vrhnjem, morskom soli i crnim paprom. Dodajte ohlađenom povrću, zatim dodajte sitno narezane krastavce i sve zajedno lagano promiješajte.
  4. Dodajte krastavce i sve zajedno lagano promiješajte.

Posluživanje: Salatu ohladite i poslužite kao prilog uz hladne nareske i pečena mesa.

Savjet: Po želji možete umiješati i žlicu nasjeckanog peršina.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma