Vegeta

Cimet mljeveni

Vegeta maestro cimet 10g 3d

Slatki kakao kruh

Slatki kruh izvrsna je i zdrava zamjena za kolač, a danas se jednostavno može ispeći i uz pomoć sve popularnijih i sve dostupnijih pekača kruha. Slatki kruh poslužite kao desert ili doručak uz šalicu omiljenog napitka.

  • 255 min
  • Jednostavno
  • 8 osoba
Slatki kakao kruh

Sastojci

Priprema

  1. U posudu pekača stavite kvasac, zatim dodajte brašno pomiješano s kakaom i cimetom, sol i šećer.
  2. Dodajte maslac i na kraju mlijeko pomiješano s jajetom i naribanom jabukom.
  3. Pekač poklopite i odaberite program za pečenje kruha (basic), program za dizanje (bake raisin) i veličinu kruha (extra large).
  4. Uključite tipku start. Radnja na ovom programu traje 4 sata. Nakon isteka tog vremena pekač će se zvučno oglasiti.
  5. Stisnite stop, isključite iz struje i izvadite kruh iz pekača.

Posluživanje: Poslužite uz džem od brusnice ili borovnice.

Savjet: Ovaj ukusni kruh je odlična zamjena za kolač. Sve sastojke dodajte onim redoslijedom koji odgovara radu vašeg pekača.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 339 kcal / 1.417 kJ
Masti 6,57 g
Ugljikohidrati 61,23 g
Vlakna 3,37 g
Bjelančevine 9,08 g
Sol 0,88 g
Vitamin A 237,08 μg
Vitamin D 16,36 μg
Vitamin C 1,33 mg
Niacin 6,58 mg
Kalij 210,33 mg
Kalcij 52,19 mg
Fosfor 140,97 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Red je za zimnicu

Zima, zima, e pa šta je...