Vegeta

Vegeta NATUR chilli

Vegeta natur chilli 100g   hr

Losos u bijelom

Kada nećete vi u Čile, Čile će k vama. Zbog geografskog položaja Čilea i njegovog širokog obalnog pojasa ribe i morski plodovi često završavaju na tanjuru. Smjelu kombinaciju lososa i kokosa nadopunit će slatko vrhnje i začini.

  • 40 min
  • Srednje zahtjevno
  • 4 osobe
Losos u bijelom

Sastojci

Za preljev

Priprema

  1. Odreske lososa posolite i popaprite s jedne i druge strane.
  2. Kokosovo brašno usitnite u električnoj sjeckalici.
  3. Pripremljene odreske lososa uvaljajte u kokosovo brašno.
  4. Odreske popecite u široj tavi na zagrijanom ulju. Pecite ih nekoliko minuta sa svake strane i potom stavite u vatrostalnu posudu.
  5. Jaja istucite s vrhnjem, Vegetom natur chili i paprikom u prahu. Dodajte nasjeckani peršin.
  6. Ovom mješavinom prelijte losos. Po površini rasporedite mozzarellu narezanu na ploške.
  7. Pecite u pećnici zagrijanoj na 210°C 15-20 minuta.

Posluživanje: Odreske lososa poslužite uz kuhano povrće.

Savjet: Slatko vrhnje možete zamijeniti kokosovim mlijekom.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 889 kcal / 3.716 kJ
Masti 53,10 g
Ugljikohidrati 5,59 g
Vlakna 1,27 g
Bjelančevine 92,34 g
Sol 2,73 g
Vitamin A 818,99 μg
Vitamin D 971,04 μg
Vitamin E 14,33 mg
Niacin 48,96 mg
Kalij 2.116,91 mg
Kalcij 387,45 mg
Fosfor 1.075,18 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Dječji rođendan

Neka sve bude igra!