Desert s pudingom kokos i dinjom
- Recept by coolinarika.com -Kada se u nježnu slasticu umiješa umak od kokos likera uživanje u pudingu od kokosa udruženim s dinjom je osigurano.

Priprema
Pomiješajte prašak za puding sa šećerom i nekoliko žlica mlijeka. Preostalo mlijeko zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte puding. Vratite na vatru i kuhajte uz miješanje 1-2 minute. Zatim maknite s vatre i u još vruć puding umiješajte pripremljenu želatinu i liker od kokosa. Razlijte puding u navlažene silikonske kalupe (za panna cottu ili muffine). Ostavite puding da se prvo ohladi na sobnoj temperaturi, a zatim nekoliko sati u hladnjaku. Dinji skinite koru i izdubite kuglice. Pospite ih limun šećerom i držite u hladnjaku do posluživanja. Slatko vrhnje izmiješajte s vanilin šećerom i likerom da dobijete umak. Puding izvadite iz kalupa, okrenite na tanjur za posluživanje i po njemu stavite pripremljene dinje.
Posluživanje: Poslužite puding s umakom.
Savjet: U puding možete staviti komadiće kokosa i čokolade.