Vegeta

Crni papar mljeveni

Vegeta maestro crni papar mljeveni 50g 3d

Pastrve u kiselom mlijeku

Pastrva spada u nabolje izvore omega-3 masnih kiselina, koje umanjuju opasnost od bolesti srca. Bogata je i proteinima, a ne nedostaje joj ni vitamina B skupine. Pastrve u kiselom mlijeku bit će najukusnije pripremite li ih dan ranije.

  • 30 min
  • Srednje zahtjevno
  • 4 osobe
Pastrve u kiselom mlijeku

Sastojci

Priprema

  1. Pastrve očistite, operite i ispecite na vrućem ulju.
  2. U kiselo mlijeko dodajte češnjak, Vegetu, papar i promiješajte.
  3. Pečene pastrve složite u tepsiju, prelijte ih pripremljenim kiselim mlijekom i ostavite u hladnjaku oko 5 sati.

Posluživanje: Poslužite ih dobro rashlađene uz kuhanu palentu.

Savjet: Ovo ukusno jelo najbolje je pripremiti dan ranije.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 515 kcal / 2.153 kJ
Masti 22,55 g
Ugljikohidrati 26,22 g
Vlakna 0,21 g
Bjelančevine 49,85 g
Sol 1,99 g
Vitamin A 1.156,66 μg
Vitamin D 206,27 μg
Vitamin C 9,98 mg
Niacin 18,90 mg
Kalij 1.590,37 mg
Kalcij 749,89 mg
Fosfor 933,50 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina