Hi Protein dutch cheesecake (palačinke iz pećnice)

Pripremite omiljene palačinke na drugačiji način, jer protein dutch cheesecake ili palačinke iz pećnice možete poslužiti u istoj posudi u kojoj ste ih ispekli. 

  • 30 min
  • Jednostavno
Hi Protein dutch cheesecake (palačinke iz pećnice)

Sastojci

Priprema

  1. U posudu prikladnu za miksanje uspite sadržaj vrećice, dodajte mlijeko i bananu prethodno zgnječenu vilicom.
  2. Miksajte električnom miješalicom 2 min da dobijete glatku smjesu. Zatim umiješajte sir.
  3. Smjesu stavite u manju nauljenu posudu da dobijete visinu oko 2 cm.
  4. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 20 minuta.

Posluživanje: Malo ohladite i pospite narezanim voćem te poslužite.

Savjet: Upotrijebite posudu u kojoj ćete i poslužiti slasticu, a koja može ići u pećnicu.

Masline

Cure sline od masline