Zimovanje

Uz Podravku nema zime!

Vruće Lino Lada čokolade

Kad zima pokuca na vrata, odgovorite joj šalicom vruće Lino Lada čokolade. Zaista, ima li boljeg zimskog napitka od tekuće Lino Lade s puno šlaga i slatkih dekoracija, i to još u dva okusa?

  • 30 min
  • Jednostavno
Vruće Lino Lada čokolade

Sastojci

Za ukrašavanje

  • slatko vrhnje
  • mini marshmallows
  • šećerni štapići (candy cane)

Priprema

  1. Lino Ladu Nougat stavite u pliću zdjelicu, pa u nju uronite rub čaše.
  2. U drugu zdjelicu naribajte, a zatim rub čaše koji ste uronili u Lino Ladu stavite u naribanu čokoladu da dobijete čupavi rub.
  3. Prašak iz pudinga čokolada pomiješajte sa šećerom i 100 ml mlijeka.
  4. Ostatak mlijeka zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte razmućeni prašak za puding.
  5. Zagrijavajte uz stalno miješanje i kuhajte još 1 do 2 minute. Dodajte prstohvat chillia u prahu. Na kraju u topli napitak umiješajte Lino Ladu Nougat i otopite je.
  6. Pripremljeni napitak izlijte u čaše s rubom.
  7. Tamni napitak bogato ukrasite mini marshmallowsima, i dodajte candy cane lizalicu.
  8. Lino Ladu Milk stavite u pliću zdjelicu, pa u nju uronite rub čaše.
  9. U drugu zdjelicu naribajte čokoladu, a zatim rub čaše koji ste uronili u Lino Ladu stavite u naribanu čokoladu da dobijete čupavi rub.
  10. Prašak iz pudinga vanilija pomiješajte sa šećerom i 100 ml mlijeka.
  11. Ostatak mlijeka zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte razmućeni prašak za puding. Zagrijavajte uz stalno miješanje i kuhajte još 1 do 2 minute.
  12. Na kraju u topli napitak umiješajte Lino Ladu Milk i otopite je. Pripremljeni napitak izlijte u čaše s rubom.

Posluživanje: Svijetli napitak bogato ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i prelijte tankim slojem otopljene Lino Lade, dodajte candy cane lizalicu i odmah poslužite.

Savjet: Čašu s rubom od Lino Lade Milk možete umjesto u čokoladu umočiti u kokos brašno.

Dobri stari pekmezi

Toliko dobri da ćete se raspekmeziti.