Vegeta

Crni papar mljeveni

Povrtna salata s grill kobasicom

Koju god Majstor kobasicu izabrali, nećete pogriješiti, jer i Zdenka i Grofica i Špinatka i Pepica učinit će ovu povrtnu salatu još ukusnijom, zasititi vas i natjerati da se vratite po još!

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Povrtna salata s grill kobasicom

Sastojci

Priprema

  1. Kobasice izvadite iz pakiranja, pa ih oko 8-10 minuta pecite na zagrijanoj lagano nauljenoj grill tavi. Prilikom pečenja kobasice okrećite da se ispeku sa svih strana.
  2. U zdjelu za salatu stavite na ploške narezani krastavac, ljubičasti luk i mladi luk, a zatim rajčice prerezane po pola i ocijeđeni kukuruz šećerac.
  3. Dodajte zelenu salatu, prelijte preljevom pripremljenim od maslinova ulja, nasjeckanog češnjaka, svježe ocijeđenog limunova soka, soli i svježe mljevenog crnog papra. Salatu lagano promiješajte.
  4. Kobasice narežite na ploške i rasporedite po salati.

Posluživanje: Poslužite odmah kao samostalno jelo s popečenim ploškama kruha.

Savjet: Jedno pakiranje Zdenke sa sirom možete zamijeniti i drugom vrstom Grill Majstor kobasice: groficom, špinatkom ili pepicom.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje