Fine salate

Laganini užitak

Topla salata s porilukom

Za toplom salatom s porilukom posegnuti možete kada trebate brz i hranjiv zalogaj, a uz dodatak pršuta ili sušenog lososa, učinit ćete da ovo jednostavno jelo bude još ukusnije i nutritivno bogatije.

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Topla salata s porilukom

Sastojci

Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite. Očišćeni poriluk prerežite na pola, a luk narežite na ploške.
  2. Na zagrijano ulje u tavi stavite poriluk, luk i češnjak pa popecite uz povremeno miješanje. Pospite svježe mljevenim paprom i lagano posolite.
  3. U tavu dodajte tjesteninu, peršin i zajedno popecite.
  4. Jelo pospite sezamom i nakapajte Vegetom Natur tekućim dodatkom da dobijete pun okus.

Posluživanje: Poslužite odmah toplo.

Savjet: Pri kraju pripreme jelo možete obogatiti narezanim pršutom ili sušenim lososom.

Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina