Jednostavno i brzo

Pripremi brzo i uživaj polako!

Pileća krilca s roštilja

Pileća krilca s roštilja svim ljubiteljima roštilja i piletine izmamit će osmijeh na lice. Vegeta Natur tekući dodatak i žlica meda ili javorovog sirupa učinit će da posegnemo za još jednim i još jednim. Pokušajte nas zaustaviti!

  • 55 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Pileća krilca s roštilja

Sastojci

Priprema

  1. Piletinu lagano posolite i stavite u posudu.
  2. Dodajte svježe mljeveni crni papar, ružmarin, med, slatku papriku i ulje. Sve dobro promiješajte i ostavite u marinadi najmanje 30 minuta.
  3. Meso ispecite na roštilju sa svih strana.
  4. Kad je gotovo, stavite ga u posudu i nakapajte Vegetom Natur tekućim dodatkom.

Posluživanje: Pustite neka kratko odstoji i poslužite s pečenim krumpirima i salatom.

Savjet: Piletinu možete ispeći i na rešetki u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Ispod rešetke stavite posudu u koju će se cijediti sokovi i umak od pečenja.

Natur

Po receptu majke prirode