Povrtna juha

Kada je nešto već postalo klasika u tanjuru poput povrtne juhe, čemu onda mijenjati? No dobro, možda koji novi dodatak povrću i evo klasike na novi način.

  • 25 min
  • Jednostavno
Povrtna juha

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijano ulje stavite na ploške narezanu mrkvu te na kockice narezan korijen celera i luk.
  2. Kratko popecite pa ulijte oko 1,2 l vode. Zagrijte pa kad zakipi, dodajte na kockice narezani krumpir i narezanu stapku celera.
  3. Kuhajte na laganoj vatri oko 15 minuta te posolite i popaprite.
  4. Kad je juha gotova, dodajte Vegetu Natur tekući dodatak da zaokružite okus jela.

Posluživanje: Poslužite toplo.

Savjet: Možete dodati i drugo povrće, npr. nekoliko cvjetića brokule.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh