Roštilj

Delicije u kojima uživamo s posebnim žarom

Špinatka u tortilji

Odjevena u tortilju, okružena krumpirićima, senfom i ketchupom, Špinatka grill kobasica sa špinatom ozbiljna je konkurencija Popajevoj Olivi i najbolji izbor za svaki roštilj ili grill tavu.

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Špinatka u tortilji

Sastojci

Priprema

  1. Krastavce i luk narežite na ploške, a rajčice na polovice ili četvrtine.
  2. Jogurt posolite i popaprite.
  3. Kobasice stavite na ugrijani roštilj ili grill tavu i ispecite sa svih strana.
  4. Tortilju kratko zagrijte da se lakše savija. Na svaku tortilju stavite 2 kobasice, dio narezanog povrća i 1-2 žličice jogurta.
  5. Tortilju savijte, pa na isti način pripremite i ostale tortilje.

Posluživanje: Odmah poslužite s prženim krumpirićima, senfom i ketchupom.

Savjet: Dio senfa i ketchupa možete staviti i u nadjev.

Ajvar

Razmazi svoje nepce