Špinatka u tortilji
- Recept by coolinarika.com -Odjevena u tortilju, okružena krumpirićima, senfom i ketchupom, Špinatka grill kobasica sa špinatom ozbiljna je konkurencija Popajevoj Olivi i najbolji izbor za svaki roštilj ili grill tavu.

Priprema
- Krastavce i luk narežite na ploške, a rajčice na polovice ili četvrtine.
- Jogurt posolite i popaprite.
- Kobasice stavite na ugrijani roštilj ili grill tavu i ispecite sa svih strana.
- Tortilju kratko zagrijte da se lakše savija. Na svaku tortilju stavite 2 kobasice, dio narezanog povrća i 1-2 žličice jogurta.
- Tortilju savijte, pa na isti način pripremite i ostale tortilje.
Posluživanje: Odmah poslužite s prženim krumpirićima, senfom i ketchupom.
Savjet: Dio senfa i ketchupa možete staviti i u nadjev.