Podravka

Kukuruz šećerac

Tuna muffini

Povrtna raskoš stigla je na stol u obliku kalupa za pečenje muffina. Još samo završni dodir mozzarelle na vrhu svakog tuna muffina i uživanje može početi.

  • Jednostavno
  • 4 osobe
Tuna muffini

Sastojci

Priprema

  1. Na maslinovom ulju kratko popržite nasjeckani mladi luk. Zatim dodajte na kockice narezanu crvenu papriku, kukuruz šećerac, grašak i passatu.
  2. Prokuhajte kratko da se poveže i začinite solju, paprom, šećerom i Vegetom pa stavite sa strane.
  3. Umiješajte Eva tunjevinu u umak, a zatim kalupe za muffine premažite maslacem i u njih stavite tortilje (uz pomoć zdjelice za salatu izrežite ih manjeg obujma i zarežite do pola), napunite ih nadjevom i po vrhu pospite s naribanom mozzarellom.
  4. Pecite u pećnici zagrijanoj na 190 stupnjeva 15 minuta ili dok vam se sir ne rastopi. Pečenje ovisi koji ste program odabrali na vašoj pećnici (s uključenim ventilatorom/infracrveno ide najbrže).
Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži