Podravka

Šunka u ovitku

Sunka u ovitku 2800

Aromatična punjena jaja

Šarmu pripremljenog predjela teško ćete odoljeti jer će vas aromatični začini i maštovito ukrašeno jelo s klicama svježih rotkvica privući i izgledom i okusom.

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Aromatična punjena jaja

Sastojci

Salata

  • 100 g matovilca
  • 50 g mladog radiča
  • 30 g svježih klica rotkvica

Priprema

  1. Jaja stavite u kipuću, posoljenu vodu i kuhajte 6 – 7 minuta. Zatim ih ohladite, ogulite, prerežite popola i pažljivo izvadite žumanjke.
  2. U sjeckalicu stavite žumanjke, šunku, ajvar i slatko vrhnje te usitnite. Lagano umiješajte kisele krastavce narezane na kockice i ocijeđeni kukuruz šećerac.

Posluživanje: Nadjevom nadjenite polovice bjelanjaka, ukrasite i poslužite na salati.

Savjet: Jaja možete napuniti slastičarskom vrećicom šireg otvora.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje