Vegeta

Crni papar mljeveni

Vegeta maestro crni papar mljeveni 50g 3d

Dip s rajčicama i ajvarom

Ajvaru dodana rajčica, maslinovo ulje, bosiljak, češnjak, limunov sok te začini savršeno će se uklopiti s trokutima popečenih tortilja ili uz mesne odreske.

  • 5 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Dip s rajčicama i ajvarom

Sastojci

Priprema

  1. Ajvaru dodajte na kockice narezanu rajčicu, maslinovo ulje, bosiljak, nasjeckani češnjak, limunov sok, sol i papar. Promiješajte.
  2. Tortilje popržite na tavi bez ulja da postanu hrskave pa ih narežite na trokute.

Posluživanje: Dip s rajčicama i ajvarom poslužite s trokutima popečenih tortilja.

Savjet: Ovaj dip odličan je uz mesne odreske te razne sireve.

Tjestenina

Svestrana Talijanka