Vegeta

Crni papar mljeveni

Vegeta maestro crni papar mljeveni 50g 3d

Brze lazanje

Unesite šarm u pripremanje lazanja jer su ove brze lazanje idealne za razne kalupe i oduševite svoje najdraže kreativnošću oblika.

  • 50 min
  • Jednostavno
  • 3 osobe
Brze lazanje

Sastojci

Preljev

Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi al dente, ocijedite i ohladite.
  2. Na zagrijanom ulju popirjajte mljeveno meso. Dolijte 500 ml mlake vode i 100 ml vrhnja, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i pustite neka zakipi.
  3. Tikvice narežite na ploške (dugačke) i na nauljenoj tavi kratko popecite da uvenu.
  4. U posudu 20 cm × 20 cm stavite penne u nizu da dobijete podlogu. Zatim nanesite red umaka s mesom i po njemu posložite tikvice.
  5. Razmutite jaja, posolite, popaprite i umiješajte slatko vrhnje i naribani sir. Prelijte preko složenih lazanja. Pecite 20-ak minuta u zagrijanoj pećnici na 200 °C.

Posluživanje: Gotove lazanje pustite da se malo ohlade pa izrežite na kocke.

Savjet: Lazanje možete pripremiti u posudicama za nabujke tako da svatko dobije svoju porciju.

Gulaš

Inspirirani tradicijom