Podravka

Ketchup - blagi

Pileći burger

Bogati pileći burger priredite u svojoj kuhinji i uživajte u okusu prožetom Vegeta Natur GRILL za burger classic.

  • 35 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Pileći burger

Sastojci

Hambi umak

Priprema

  1. Meso posipajte Vegetom Natur Burger Classic, dobro promiješajte i oblikujte burgere.
  2. Burgere premažite maslinovim uljem i pecite na roštilj tavi ili grill tavi. Popržite i ploške špeka.
  3. Kečap, majonezu, vrhnje i senf dobro izmiješajte.
  4. Kad je meso gotovo, u pecivo stavite pripremljen hambi umak, zelenu nasjeckanu salatu, prerezane cherry rajčice, pečeni špek i burger, mozzarellu te poklopite gornjim dijelom peciva.

Posluživanje: Poslužite uz pomfrit.

Savjet: Piletinu možete zamijeniti puretinom.

Mesoljupci

Nema tice do prasice!