Vegeta

Crni papar mljeveni

Vegeta maestro crni papar mljeveni 50g 3d

Pržena tuna na supersalati

Uživajte u laganom jelu od tune na omiljenoj salati posutoj ostrušcima tvrdog ovčjeg sira.

  • 35 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Pržena tuna na supersalati

Sastojci

Priprema

  1. Odreske tune pospite Vegetom Natur grill i ostavite marinirati desetak minuta.
  2. Za preljev maslinovo ulje pomiješajte s limunovim sokom, mljevenim paprom, soli, origanom i nasjeckanim češnjakom.
  3. Odreske stavite na zagrijanu grill tavu (ili roštilj) i popecite s obiju strana.
  4. Rikuli dodajte kapare, prelijte pripremljenim preljevom i lagano promiješajte.

Posluživanje: Na salatu složite tunu, nakapajte maslinovim uljem, pospite ostrušcima tvrdog ovčjeg sira i poslužite.

Savjet: Osim rikule možete koristiti i druge salate kao što su potočarka, matovilac i sl.

Napomena: Vegeta Natur Grill (30 g)Uputa – za 1 kg mesa: 1. Meso posipajte sadržajem vrećice. Po želji ga nauljite. 2. Ostavite oko 30 minuta. 3. Pecite u tavi, na roštilju ili u pećnici.

Masline

Cure sline od masline