Fant

Fant zapečena tjestenina s rajčicom i tunom

Fant zapecena tjestenina tuna rajcica 2018

Zapečena tjestenina s rajčicom i tunom

Zapečenu tjesteninu s rajčicom i tunom možete obogatiti i s EVA Skuša filetima u maslinovu ulju i povećati nutritivnu vrijednost ukusnog jela.

  • 40 min
  • Jednostavno
  • 3 osobe
Zapečena tjestenina s rajčicom i tunom

Priprema

  1. Sadržaj vrećice Fanta isipajte u 800 ml vode i 100 ml vrhnja. Lagano miješajući zagrijavajte dok umak ne zakipi pa kuhajte 1 minutu.
  2. U posudu za pečenje usipajte nekuhanu tjesteninu, dodajte ocijeđenu tunu i kukuruz šećerac. Prelijte pripremljenim umakom i lagano promiješajte.
  3. Pecite 30-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.

Savjet: Osim s tunom, jelo možete pripremiti i s EVA Skuša filetima u maslinovu ulju, što će obogatiti nutritivnu vrijednost jela.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma