Zlato polje

Fusilli s jajima

Zapečena tjestenina s rajčicom i tunom

Zapečenu tjesteninu s rajčicom i tunom možete obogatiti i s Eva tunom u vlastitom soku i povećati nutritivnu vrijednost ukusnog jela.

  • 40 min
  • Jednostavno
  • 3 osobe
Zapečena tjestenina s rajčicom i tunom

Priprema

  1. Sadržaj vrećice Fanta isipajte u 800 ml vode i dodajte pasiranu rajčicu. Lagano miješajući, zagrijte da umak zakipi pa kuhajte 1 minutu.
  2. U posudu za pečenje usipajte nekuhanu tjesteninu, dodajte ocijeđenu tunu i kukuruz šećerac. Prelijte pripremljenim umakom i lagano promiješajte.
  3. Posipajte naribanim sirom.
  4. Pecite 30-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.

Savjet: Umjesto kukuruza šećerca možete dodati crveni grah.

Fine salate

Laganini užitak