Štrukle u juhi

Vegeta začini vole jela na žlicu - podsjećamo na ona tradicionalna, krepka, no danas pomalo zapostavljena jela 'na žlicu' oplemenjena Vegeta Maestro i Vegeta Natur začinima. 

  • Jednostavno
Štrukle u juhi

Sastojci

Priprema

  1. U posudu za kuhanje štrukli na zagrijanom ulju propirjajte sitno nasjeckani poriluk, dodajte mljevenu crvenu papriku, odmah ulijte vodu, posolite i dodajte Vegeta Natur povrtnu kocku.
  2. Juhu kuhajte 5 do 10 minuta zatim u posudu posložite pripremljene ili gotove štrukle i kuhajte oko 15 minuta. .
  3. Štrukle izvadite šupljikavom lopaticom u duboke tanjure, a u juhu dodajte kiselo vrhnje i peršin te prelijte po štruklima i poslužite

Posluživanje: Poslužite toplo.

Savjet: Ako želite još gušću juhu potkraj kuhanja juhe dodajte Gussnel Dolcela.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma