Podravka

Kranjske s kajenskim paprom

Kranjske kobasice s kajenskim paprom 300 g 3d

Kobasice i povrće iz pećnice

Poslužene tople kobasice i povrće u maslinovom ulju iz pećnice  savršeno će se uklopiti u ovaj vaš sretan dan.

  • 50 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Kobasice i povrće iz pećnice

Sastojci

Priprema

  1. U posudu za pečenje stavite prokulice prerezane po pola, mrkvu narezanu na deblje ukoso rezane kolutove , krumpir oguljen i narezan na kriške.
  2. Posolite, popaprite, dodajte češnjak i ulje. Sve dobro promiješajte pa uz povrće rasporedite kobasice. Stavite u pećnicu zagrijanu na 200°C i pecite oko 40 minuta.

Posluživanje: Poslužite toplo.

Savjet: Odaberite povrće koje volite ili ovisno o sezoni pripreme.

Kampiranje

Gozba pod vedrim nebom