Podravka

Slanutak

Slanutak, 400g

Salata od kobasica i slanutka

Slanutak, kukuruz i kobasice umiješajte u salatu koja će vam tad postati i omiljena jer će okus pesta savršeno objediniti okuse.

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Salata od kobasica i slanutka

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijanoj gril tavi popecite kobasice da porumene.
  2. Kobasice pecite 8-10 minuta povremeno okrećući. Izvadite ih da se malo ohlade, a zatim narežite na dijagonalne ploške.
  3. U zdjelu za salatu stavite kobasice, dodajte ocijeđen slanutak, kukuruz šećerac, rajčice narezane na polovice i rikulu.

Posluživanje:  Promiješanu salatu rasporedite na pladanj za posluživanje i pospite pestom.

Savjet: Salatu poslužite s popečenim ploškama kruha.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma