Vegeta

Vegeta Natur za salatu

Vegeta natur za salatu hr

Mediteranska salata

Kad se prisjetite prelijepog Mediterana upotpunite doživljaj s prigodnim samostalnim jelom u obliku sočne salate pune repova kozica, povrća i sira pri ćemu će avokado najviše doprinijeti okusu jela s mora.

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Mediteranska salata

Sastojci

Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, a zatim je ocijedite, pa ohladite pod mlazom hladne vode.
  2. Repove kozica popržite u tavi na malo ulja.
  3. Tjestenini dodajte kozice, na polovice prerezane cherry rajčice, narezan ljubičasti luk, na kockice narezanu zelenu papriku i prerezane masline.
  4. Preljev pripremite od maslinova ulja, jabučnog soka i Vegete Natur za salatu. Prelijte preko salate i promiješajte.
  5. Zatim dodajte sir i na kockice narezani avokado.

Posluživanje: Odmah poslužite kao samostalan obrok ili međuobrok.

Savjet: Sastojke salate možete pripremiti ranije, pomiješati i držat u hladnjaku. Neposredno prije posluživanja preliti preljevom i promiješati.

Masline

Cure sline od masline