Zlato polje

Valjani rezanci s jajima

Zlato polje valjani rezanci

Rezanci s bosiljkom, sušenim rajčicama i koromačem

Valjan razlog za tanjur više dati će vam rezanci s bosiljkom, sušenim rajčicama i koromačem.

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Rezanci s bosiljkom, sušenim rajčicama i koromačem

Sastojci

Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite. Rajčice prerežite po pola ili na četvrtine.
  2. Mozzarelu narežite na kockice iste veličine. Bosiljak natrgajte, dodajte maslinovo ulje, sok limuna, svježe mljeveni crni papar i origano.
  3. Prelijte preko tijesta, promiješajte i dodajte rajčice i mozzarelu.

Posluživanje: Pospite parmezanom i ukrasite listićima bosiljka te poslužite odmah toplo.

Savjet: Tjestenina je razigrana namirnica, treba joj mjesta dok se kuha. Kuhajte je u velikom loncu.

Nedjeljni ručak

Okupljeni oko stola