Ručak na odmoru

Okačite kuhaču o klin

Zapečena tjestenina s rajčicom i tunom

Zapečena tjestenina s rajčicom i tunom u Fant izvedbi sasvim se očekivano nameće kao idealno rješenje kada imate malo vremena na raspolaganju za pripremu ručka.

  • 40 min
  • Jednostavno
  • 3 osobe
Zapečena tjestenina s rajčicom i tunom

Priprema

  1. Sadržaj vrećice Fanta isipajte u 800 ml vode i 100 ml vrhnja. Lagano miješajući zagrijavajte dok umak ne zakipi pa kuhajte 1 minutu.
  2. U posudu za pečenje usipajte nekuhanu tjesteninu, dodajte ocijeđenu tunu i kukuruz šećerac. Prelijte pripremljenim umakom i lagano promiješajte.
  3. Pecite 30-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.

Savjet: Osim s tunom, jelo možete pripremiti i s EVA Skuša filetima u maslinovu ulju, što će obogatiti nutritivnu vrijednost jela.

Doček Nove godine

Sve najbolje za blagdanskim stolom!