Masline

Cure sline od masline

Dip s krastavcima i mrkvom

Staklenke puno najboljih okusa ponesite na posao, u školu ili na izlet i uživate u finim pauzama.

  • 10 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Dip s krastavcima i mrkvom

Sastojci

Priprema

  1. Mrkvu ogulite te narežite na duguljaste prutiće veličine manje staklenke u koju ćete ih poslagati. Krastavce djelomično ogulite i narežite isto kao mrkvu.
  2. Masline sitno nasjeckajte pa ih pomiješajte s jogurtom, dodajte origano, mljeveni crni papar i sol.
  3. Na dno staklenke stavite dip, a povrće rukom ubodite u njega.

Posluživanje: Tako pripremite dvije staklenke, poklopite ih i ponesite na posao, u školu, na izlet i sl.

Savjet: Možete upotrijebiti i drugo povrće po želji (tikvice, dajkon...).

Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće