Vegeta

Crni papar mljeveni

Vegeta maestro crni papar mljeveni 50g 3d

Piletina u aromatičnom omotaču

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

  • Jednostavno
  • 4 osobe
Piletina u aromatičnom omotaču

Sastojci

Priprema

  1. Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  2. Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  3. Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Posluživanje: Poslužite toplo s prilogom po želji.

Savjet: Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Ručak na odmoru

Okačite kuhaču o klin