Dolcela

Limun šećer

Krema od vanilije u kolaču

Za jednostavnu kremu od vanilije na finom biskvitu uvijek ćete pronaći vrijeme za trenutke dijeljenja omiljenih okusa.

  • 60 min
  • Jednostavno
Krema od vanilije u kolaču

Sastojci

Za kremu

Priprema

  1. Maslacu sobne temperature dodajte šećer i limun šećer te dobro izmiješajte.
  2. Zatim umiješajte mascarpone i jedno po jedno jaje uz miješanje. Na kraju lagano umiješajte brašno pomiješano s praškom za pecivo.
  3. Smjesu izlijte u dugoljasti kalup (30x11 ) obložen papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 40 minuta.
  4. Pečeni i dobro ohlađeni biskvit izdubite da dobijete kalup za kremu.
  5. Za kremu, u hladno mlijeko dodajte sadržaj vrećice. Miješajte električnom miješalicom da dobijete kremu. Nanesite ju u izdubljeni biskvit i ostavite u hladnjaku nekoliko sati.

Posluživanje: Prije posluživanja po kremi rasporedite narezano voće.

Savjet: Preostali biskvit narežite na kockice, stavite u čaše, na njega stavite preostalu kremu i voće, pa poslužite.

Sarma

Najukusnije umotan poklon na stolu