Slatki kokos sendvič
- Recept by coolinarika.com -Mascarpone u kokosovom ulju između tamnog biskvita pretvorite u poslijepodnevnu nagradu i uživajte u okusu s "pustog otoka".
Priprema
Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaje, ulje i vodu. Miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu. Smjesu izlijte u posudu za pečenje (32 × 20 cm) koju ste prethodno obložili papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180° C oko 20 minuta. Pustite da se biskvit ohladi, a zatim prerežite po pola. Za kremu, u hladno mlijeko uspite sadržaj vrećice i žlicom miješajte dok se krema ne zgusne. Dodajte sir, slatko vrhnje i pjenjačom dobro izmiješajte da dobijete glatku kremu. Na prvi biskvit nanesite kremu, poravnajte i prekrijte drugim biskvitom. Lagano pritisnite da se slijepe kao sendvič. Ostavite u hladnjaku 1-2 sata da se kolač dobro ohladi. Ohlađeni kolač narežite na trokute. Jagode narežite, pospite vanilin šećerom i muškatnim oraščićem. Dodajte sirup agave i liker od kokosa. Lagano promiješajte i poslužite uz kolač.
Posluživanje: Kolačiće držite u hladnjaku do posluživanja.
Savjet: Kokosovo ulje prije dodavanja lagano zagrijte da postane tekuće.