Podravka

Kokošja juha s tjesteninom i mesom

Podravka kokosja juha s tjesteninom 2017

Kokošja juha s celerom

Celer i mrkva nezaobilazno su povrće svake dobre kokošje juhe. Koja kockica više uvijek dobro dođe.

  • 10 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Kokošja juha s celerom

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice juhe uspite u 1-1,1 l kipuće vode i promiješajte.
  2. Dodajte na ploškice narezanu stapku celera i mrkvu i kuhajte na laganoj vatri 8 minuta u polupokrivenoj posudi.
  3. Povremeno promiješajte.

Posluživanje: Toplu juhu pospite parmezanom i listićima celera te poslužite.

Savjet: Celer i mrkva nezaobilazno su povrće svake dobre kokošje juhe. Koja kockica više uvijek dobro dođe.

Tjestenina

Svestrana Talijanka