Juha s povrtnim i gris okruglicama te prokulicama

Šarene okruglice izmiješane s prokulicom ili malenim keljem u laganoj juhici nježno će vam razbuditi apetit.

  • 14 min
Juha s povrtnim i gris okruglicama te prokulicama

Sastojci

  • 1 Juha s povrtnim i gris okruglicama Podravka
  • 1 l kipuće vode
  • 100 g prokulica

Priprema

  1. Prokulice narežite na polovice.
  2. Sadržaj vrećice juhe uspite u kipuću vodu, dodajte prokulice i promiješajte.
  3. Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta u polupokrivenoj posudi.
  4. Naknadno više ne miješajte.

Posluživanje: Prije posluživanja ostavite juhu neka stoji pokrivena jednu-dvije minute.

Savjet: Prokulica ili kelj pupčar svojim će se orašastim okusom dobro uklopiti u juhu s povrtnim i gris okruglicama.

Tjestenina

Svestrana Talijanka