Božić

Najsvečaniji stol u godini

Blagdanska juha

Krem juhu od šparoga pripremite s vrhnjem i dagnjama, a gotovu ju ukrasite cijelim školjkama i prepustite se toplim zalogajima.

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Blagdanska juha

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice uspite u 700 ml hladne vode. Miješajte pjenjačom sve dok juha ne zavri pa dodajte vrhnje za kuhanje. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući. Ulijte vino i pustite da prokuha.
  2. Na zagrijano maslinovo ulje stavite dagnje i kratko popecite. Umiješajte protisnuti češnjak i chili.

Posluživanje: Na posluženu juhu stavite nekoliko dagnji i poslužite.

Savjet: Juhu možete ukrasiti kuhanim šparogama ili školjkama dagnji.

Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina