Tortice od bundeve i đumbira

Svakako isprobajte prefine tortice u jesenskoj verziji s okusom bundeve i đumbira i uživajte u novom okusu.

  • 40 min
  • Jednostavno
Tortice od bundeve i đumbira

Sastojci

Biskvit tortice:

  • 1 Dolcela Muffins
  • 100 ml ulja
  • 125 ml vode
  • 2 jaja
  • 2 žličice svježe naribanog đumbira

Lagana instant krema:

Priprema

  1. Mješavinu za muffinse uspite u posudu i dodajte jaja, ulje, vodu i naribani svježi đumbir te miješajte mikserom dok ne dobijete glatku smjesu (2-3 minute/maks. brzina).
  2. Keramičke kalupe nazubljenih rubova posložite na pladanj za pečenje. Smjesu žlicom raspodijelite u namašćene i pobrašnjene keramičke kalupiće.
  3. Pecite 17 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
  4. U pire od bundeve dodajte naribanu limunovu koricu i promiješajte. Šlag 5+ izmiksajte i laganim pokretima umiješajte u pire od bundeve u jednoličnu prozračnu smjesu.
  5. Kremu ohladite, a zatim njome napunite slastičarsku vrećicu.

Posluživanje: Kremu nanesite na biskvitne tortice, po želji ukrasite čokoladnim preljevom i listićima badema, pa poslužite.

Savjet: Ovako pripremljena krema je lagana i podatna za napuniti slastičarsku vrećicu s pomoću koje ćete ukrašavati svoje tortice.

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Jedna slatka briga manje