Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma

Teleći odresci s umakom od kestena

Pečeni odresci preliveni bijelim umakom s kestenom osvojit će vas kremoznim okusom jeseni.

  • 30 min
  • Jednostavno
Teleći odresci s umakom od kestena

Sastojci

Priprema

  1. Tanko narezane odreske stavite u tavu na zagrijanu mješavinu ulja i maslaca.
  2. Pospite ih paprom i popecite ih na srednjoj vatri do rumene boje. Pri kraju ih posolite, izvadite iz tave i prekrivene stavite sa strane.
  3. U tavu ulijte vrhnje, dodajte kesten pire, goveđi temeljac i malo vode. Pirjajte na laganoj vatri da dobijete umak.

Posluživanje: Umiješajte kestene i poslužite umak s telećim odrescima i prilogom po želji.

Savjet: Umaku možete dodati nekoliko žlica konjaka za poseban okus.

Rajčica

Za rajske užitke