Bundeva

Kraljica jeseni

Opaka juha od bundeve

Nije jednostavno biti ni strašan no opaku juhicu možete pripremiti i ako niste savršeno opaki jer ipak najbolja jela pripremaju oni s najviše ljubavi.

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Opaka juha od bundeve

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice uspite u 750 ml hladne vode. Miješajte pjenjačom dok juha ne zavri. Dodajte curry i chilli.
  2. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta uz miješanje.
  3. Bučino ulje pomiješajte s grano padanom i formirajte mrežu na papiru za pečenje. Lagano zagrijte da se sir otopi.

Posluživanje: Kad se sir ohladi i stvrdne mrežu stavite preko juhe i poslužite.

Savjet: Juhu od bundeve možete posuti chilliem i tostiranim sjemenkama buče za „strašniji“ izgled.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 277 kcal / 1.158 kJ
Ugljikohidrati 13,73 g
Bjelančevine 6,16 g
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće