Vege na tanjuru

Gurmani biljojedi

Tjestenina s povrćem, špinatom i sirom

Talianetta kombinacija sa špinatom i sirom slasna je kombinacija koja vas odmah pretvara u prave majstore tjestenine.

  • 25 min
  • Jednostavno
Tjestenina s povrćem, špinatom i sirom

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijanom maslinovom ulju kratko popecite rajčice i izvadite sa strane. Na ulje stavite mrkvu narezanu na tanke ploške, kratko popecite i dodajte grašak.
  2. Podlijte s malo vode i pirjajte oko 10 minuta. Zatim ulijte 500 ml tople vode i uspite sadržaj vrećice i uz lagano miješanje pustite da zavri.
  3. Kuhajte na srednje jakoj vatri 10 minuta uz neprestano miješanje.

Posluživanje: Na kraju dodajte pripremljene rajčice i poslužite.

Savjet: Jelo možete obogatiti 1 žlicom krem sira ili slatkim vrhnjem.

Masline

Cure sline od masline