Pileća prsa s grilla

Premazivanjem pečene piletine maslinovim uljem uz dodatak peršina, češnjaka i limunova soka dobit ćete nježnu sočnost pečenja na grillu koja će se savršeno uklopiti s ljutim ajvarom na tanjuru.

  • 30 min
  • Jednostavno
Pileća prsa s grilla

Sastojci

Priprema

  1. Pileće filee očistite, operite, posušite papirnatim ubrusom i prelijte Vegeta Natur Grill pikantnom piletinom. Pustite ih da odstoje 30-ak minuta.
  2. Marinirano meso popecite na roštilju ili grill tavi (lagano nauljenoj) sa svih strana.
  3. Pečenu piletinu premažite mješavinom nasjeckanog peršina, sitnije narezanoga mladog luka, maslinovog ulja i limunovog soka.

Posluživanje: Za potpunu sočnost jela poslužite s blagim ajvarom.

Savjet: Premazivanjem pečene piletine maslinovim uljem uz dodatak peršina, mladog luka i limunova soka dobit ćete nježnu sočnost pečenja na grillu koja će se savršeno uklopiti s blagim ajvarom na tanjuru.

Rajčica

Za rajske užitke