Juhe koje griju dušu

Nešto fino "na žlicu"

Krem juha od rajčica s kozicama

Rajčica nas uvijek iznova iznenađuje svojom novom ulogom u finom jelu pa nam je tako i u ovoj krem varijanti juhe s gamberima, kapima maslinova ulja i listićima bosiljka ponudila svoj neodoljiv okus.

  • 10 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Krem juha od rajčica s kozicama

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice uspite u 750 ml mlake vode. Miješajte pjenjačom sve dok juha ne zavrije.
  2. Umiješajte kozice, chili i kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući.
  3. Na kraju dodajte maslinovo ulje.

Posluživanje: Juhu poslužite posipanu nasjeckanim bosiljkom.

Savjet: Umjesto kozica možete dodati filete bijele ribe narezane na komade.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma