Juhe koje griju dušu

Nešto fino "na žlicu"

Njoki u umaku od brokule

Omiljene njoke "zaronite" u krem juhu, pospite ribanim sirom i uživajte u finoj kombinaciji lagano otopljenog sira i tople juhe od brokule.

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 3 osobe
Njoki u umaku od brokule

Sastojci

Priprema

  1. Njoke skuhajte u kipućoj posoljenoj vodi, a zatim ih ocijedite.
  2. Sadržaj vrećice Krem juhe od špinata uspite u 500 ml mlake vode. Miješajte pjenjačom sve dok juha ne zavrije. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući.
  3. Umiješajte ocijeđene njoke i pospite sirom ribancem.

Posluživanje: Tople njoke poslužite sa zelenom salatom.

Savjet: Ovo jelo možete obogatiti popečenom pancetom, pršutom te posipati grubo mljevenim bademima.

Red je za zimnicu

Zima, zima, e pa šta je...