Juhe koje griju dušu

Nešto fino "na žlicu"

Krem juha od brokule s krutonima i mozzarellom

Toplu juhu poslužite s hrskavim kockicama popečenog kruha i uživajte u kremoznim zalogajima s okusom brokule i toplog sira.

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 3 osobe
Krem juha od brokule s krutonima i mozzarellom

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice uspite u 750 ml mlake vode. Miješajte pjenjačom sve dok juha ne zavrije. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući.
  2. Na kraju umiješajte muškatni oraščić i slatko vrhnje.
  3. Krutone pripremite na sljedeći način. Kruhu skinite koru i narežite na kockice. Popecite ih na zagrijanoj tavi do zlatne boje, a zatim nakapajte maslinovim uljem.

Posluživanje: Toplu juhu poslužite s krutonima i mozzarelom narezanom na kockice.

Savjet: Umjesto mozzarelle možete staviti i neki drugi krem sir (skutu, riccotu..).

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh