Vegeta

Crni papar mljeveni

Vegeta maestro crni papar mljeveni 50g 3d

Salata od krumpira i srijemske kobasice

Uz kuhani krumpir koji je neutralnog okusa dodajte bob, luk, rotkvicu, obogatite sa srijemskom kobasicom i sve začinite uljem, octom, senfom i nasjeckanim koprom te uživajte u rapsodiji okusa.

  • 50 min
  • Srednje zahtjevno
Salata od krumpira i srijemske kobasice

Sastojci

Priprema

  1. Krumpir skuhajte u ljusci. Kuhani krumpir ogulite i narežite na kocke.
  2. Bob skuhajte i ocijedite. Kad se malo ohladi, odstranite mu ljuskice.
  3. Krumpir stavite u zdjelu, dodajte narezani mladi luk, narezane rotkvice i bob. Posolite i poparite, dodajte ulje, ocat, senf, kopar i dobro promiješajte.
  4. Srijemsku kobasicu narezanu na tanje ploške narežite na trake. Dodajte ih salati, promiješajte i ostavite u hladnjaku do posluživanja.

Savjet: Najlakše ćete provjeriti je li krumpir kuhan pokušate li ga probosti vilicom. Ako vrhovi vilice lagano ulaze u krumpir znači da je gotov.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 1491 kcal / 6.232 kJ
Masti 98,66 g
Ugljikohidrati 115,18 g
Vlakna 25,82 g
Bjelančevine 41,43 g
Sol 3,22 g
Vitamin A 1.879,33 μg
Vitamin D 25,00 μg
Niacin 20,61 mg
Pantotenska kiselina 2,64 mg
Kalij 3.582,12 mg
Kalcij 489,25 mg
Fosfor 436,27 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Fine salate

Laganini užitak