Cupcakes

Cupcakes s kremom od soka mrkve, jagode ili borovnice i šlag kreme pospite slatkim kuglicama i uživajte u laganom desertu.

  • 30 min
  • Jednostavno
Cupcakes

Sastojci

Za kremu

Priprema

  1. Mješavinu za kolač uspite u posudu i dodajte jaje, ulje i vodu. Sve zajedno miješajte električnom miješalicom (na srednjoj brzini) 3 - 4 minute dok ne dobijete glatko tijesto.
  2. Tijesto ravnomjerno rasporedite u kalupe za muffine (24 kalupa) koje ste prethodno obložili papirnatim košaricama.
  3. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pečene cupcakese izvadite iz kalupa i ostavite da se ohlade u papirnatim košaricama.
  4. U hladni sok od mrkve dodajte šlag kremu, promiješajte i nastavite miješati električnom miješalicom 3 - 4 minute.
  5. Dobivenu kremu pomoću slastičarske vrećice nanesite na cupcakese, ukrasite krispi kuglicama i poslužite.

Posluživanje: Krema za cupcakese nježna je i sočna, stoga ukrase treba staviti neposredno prije posluživanja.

Savjet: Krema za cupcakese nježna je i sočna, stoga ukrase treba staviti neposredno prije posluživanja.Cupcakes možete pripremiti i sokom jagode (crvena), sokom borovnice (ljubičasto)...

Krumpir

Namirnica iz podzemlja za ovozemaljske užitke