Jednostavno i brzo

Pripremi brzo i uživaj polako!

Tjestenina sa špinatom, sirom i ribom

Majstorska kombinacije tjestenine sa špinatom i sirom savršeno je usklađena za nježne ljetne zalogaje s pogledom na morske valove.

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Tjestenina sa špinatom, sirom i ribom

Sastojci

Priprema

  1. Filete ribe lagano posolite i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Ribu izvadite, a u tavu ulijte 550 -600 ml vode. Sadržaj vrećice uspite u toplu vodu i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 10 minuta uz neprestano miješanje.

Posluživanje: Kuhanu tjesteninu poslužite s pečenom ribom.

Savjet: Tjesteninu možete obogatiti da u gotovo jelo dodate 80 g natrgane skute.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 712 kcal / 2.976 kJ
Ugljikohidrati 47,28 g
Vlakna 0,00 g
Bjelančevine 49,54 g
Sol 0,26 g
Vitamin A 4.368,00 μg
Vitamin D 430,00 μg
Pantotenska kiselina 2,10 mg
Kalij 504,12 mg
Kalcij 16,39 mg
Fosfor 508,17 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Zimovanje

Uz Podravku nema zime!