Podravka

Kranjske kobasice

Kranjske kobasice 300g

Talianetta tjestenina Carbonara s kobasicama

Okus Mediterana učiniti dostupnim na vašem tanjuru i uživajte u tjestenini u finom krem umaku i kobasicama.

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Talianetta tjestenina Carbonara s kobasicama

Sastojci

Priprema

  1. Kobasice narežite na tanke ploške i popržite na tavi. Pečene kobasice izvadite sa strane, a u tavu ulijte 500 ml vode.
  2. Sadržaj vrećice uspite u toplu vodu i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 8 minuta uz neprestano miješanje.
  3. Dodajte vrhnje za kuhanje i još kratko kuhajte. Gotovom jelu dodajte kobasice, pospite parmezanom i poslužite sa sezonskom salatom.

Savjet: Umjesto kobasica možete popržiti narezanu pancetu.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 551 kcal / 2.303 kJ
Masti 23,72 g
- zasićene masne kiseline 9,34 g
- jednostruko nezasićene masne kiseline 8,23 g
- višestruko nezasićene masne kiseline 1,50 g
Ugljikohidrati 53,38 g
Vlakna 2,80 g
Bjelančevine 29,09 g
Sol 0,42 g
Vitamin A 231,59 μg
Vitamin D 43,31 μg
Niacin 5,54 mg
Pantotenska kiselina 0,60 mg
Kalij 220,29 mg
Kalcij 270,05 mg
Fosfor 246,54 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Fine salate

Laganini užitak