Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži

Lungić s toplom salatom od šparoga

Lungić sa šparogama pripremite u pikantnoj marinadi i prelijte fino jelo s umakom od Rustica senfa i zasjenite sve svoje dotadašnje pripreme roštilja.

  • 45 min
  • Srednje zahtjevno
  • 3 osobe
Lungić s toplom salatom od šparoga

Sastojci

Priprema

  1. Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
  2. Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
  3. Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
  4. Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.

Igrajte se
s nama!

 

Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće