Jastučići s Lino ladom Gold

Počastite se mekanim jastučićima punjeni finim namazom s okusom lješnjaka koje ćete dugo pamtiti.

  • 30 min
  • Jednostavno
Jastučići s Lino ladom Gold

Sastojci

Priprema

  1. Lisnato tijesto tanko razvaljajte i narežite pravokutnike 10x15 cm. Pola pravokutnika premažite Lino ladom Gold tako da 1 cm ruba ostane nenamazan.
  2. Na drugom tijestu urežite proreze (također pazite da ostane 1 cm uz rub neprerezano).
  3. Poklopite narezano tijesto preko namazanog s Lino ladom Gold i pritisnite rubove.
  4. Pripremljene jastučiće posložite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 15 minuta.

Posluživanje: Jastučiće pospite vanilin šećerom u prahu i poslužite.

Savjet: Tijesto premažite količinom Lino lade ovisno o vašem ukusu.

Gulaš

Inspirirani tradicijom